JANINAS

Hemmadag för mama


Idag är jag hemma och vilar för jag har nämligen blivit förkyld och febrig. Jag var det redan igår men då var det inte så farligt ännu, så då gick det bra att jobba. Inatt har jag sovit riktigt uselt och har både ont i halsen, huvudvärk och är täppt i näsan. Barnen har varit snuviga enda sen vi kom hem från kryssningen så det var väl bara en tidsfråga innan jag eller Daniel blev smittade.

De fick gå till dagis i alla fall. Daniel jobbar kväll så de ska bara vara mellan 9-12 idag och imorgon, bara så att de (mestadels Joline) inte ska få en störd rutin. Det har börjat gå så bra att lämna henne nu så det är viktigt att det inte blir en alltför lång paus så hon glömmer bort hur det ska vara. De är ju ändå bara två dagar i veckan än så länge.

Jag tar vara på min lediga tid och lyssnar på musik samtidigt som jag svarar på mail och skriver nya.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats