JANINAS

Hemmadag och potträning

Hej bloggen!

Här är vi fortfarande friska, och hoppas att vi får förbli det också.
Vi var hemma idag i alla fall, jag och Nicolina. Hon vägrade äta något igår på hela kvällen (och ytterst lite mellanmål), så jag var bombsäker på att hon skulle bli sjuk. Idag har hon ätit vanligt och varit på riktigt bra humör, så imorgon är det skola och dagmamma som gäller igen för oss alla tre, Daniel har blivit frisk han nu också. 

Annars så kan jag berätta att potträningen har börjat ta fart :)
Igår kväll när jag badade Nicolina steg hon plötsligt upp och ställde sig med benen i kors och sa ”kissa potta!”. Jag hjälpte henne ur baljan och genast när hon satte sig på pottan kissade hon. Det var andra gången hon sa till på förhand, och vilken tur att hon inte kissade i baljan för det var minsann inte en liten skvätt! ;)
Sen idag gjorde hon samma sak igen, då var det bara att ta bort blöjan snabbt och så kissade hon i pottan på en gång. Jag är så stolt och hoppas att hon fortsätter vara så engagerad! Vi har ju som sagt tänkt att hon ska vara blöjfri dagtid i sommar, men hittills har hon inte alls verkat brydd.

Nåja, nu ska Nicolina i sängs och så ska jag och Daniel kolla ett OC avsnitt före jag lägger mig.
Vi hörs imorgon! ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats