JANINAS

High in the sky

Här har ni skorna som jag hade tänkt ha på bloggprisgalan, men som jag sen tänkte skicka tillbaka när jag såg hur höga de är i verkligheten. Men sen ångrade jag mig igen. Borde jag kanske behålla dem? Jag äger (hör och häpna) inte ett enda par högklackar, och jag vet inte hur många gånger jag skulle ha behövt ha ett par. Okej, de här kanske inte lämpar sig att användas på typ en begravning, men kanske jag blir bjuden på fest nångång, eller annars bara vill vara lång.

Men då till frågan, hur går man i sånahär?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Det är nog bara att börja öva lite catwalk hemma nu ;) när jag lärde mig gå i klackar skuttade jag bara runt med dem hemma till det gick mer elegant än dallrigt :D haha!

 2. Bitte

  Dom e ju skitsnygga! Go for it! Jag kan inte heller gå i högklackat, men man vänjer ju sig. Go girl!
  PS. Er familj är mysiga tillsammans, gillar att läsa om er!

 3. Janina svarar

  Nej jag tänker inte ha dem på galan, men jag tänker nog behålla dem för de är vrålsnygga tycker jag, och jag vill absolut lära mig gå i dem så jag kan ha dem nångång i framtiden :) Och joo jag har nog tänkt gå in dem här hemma före!

 4. mia

  ett tips: gå inte på galan i klackskor om du inte är van. det är så fult när någon vinglar runt :s du är säkert tillräckligt nervös ändå:)

 5. Anonym

  Lämna tillbaks och satsa på ett par med lägre klack, det är min åsikt :). Men så söt som du är kvittar de har du har på dig de blir bra endå :)!
  Håller tummarna för att du ska vinna galan :)!

stats