JANINAS

Hur gör ni?

Ni som sålt kläder på loppis förut, hur prissatte ni plaggen? Jag har sålt på loppis två gånger förut och provat med både målartejp och små lappar som jag tejpat fast, men det lossnar så lätt. Att sy orkar jag inte eftersom jag har typ en miljon plagg att prissätta, och att sätta fast lappar med hjälp av nålar gör jag absolut inte. Finns nog inget värre än när man blir stabbed när man rotar runt bland kläder på loppis.

Så har ni något bra, hållbart och enkelt sätt? Dela gärna med er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ett ritstift i din rumpa

  oftast har jag använt målartejp, men av de flesta klädesplagg faller det ju ganska lätt bort tyvärr.. tidigare stansade jag fast prislappen i den där ”storlekslappen” som ofta finns i nacken av plaggen, har också använt en bit snöre och bundit fast prislappen i plagget. ändå har inget av de sätten varit riktigt bra…

 2. Nadia

  Ta med en flyttkartong för varje storlek du har och skriv storleken på kartongen och sen i med kläderna i den kartong som matchar storleken :)

 3. Ida

  Använd tjockare papper/kartong som du stansar ett hål i, inte för nära kanten! Och knyt fast i lappen i nacken tex på tröjor. Går utmärkt att använda presentpapper :) Tycker jag har funkat bra och inte allt för mycket arbete..

 4. madde

  lättast och bästa sättet (tycker jag) är att trä en nål genom lappen och en gång genom plagget och sen en knut. hålls :D

 5. Linn

  Ja brukar tejp fast prislappen i en bit snöre/garn, som ja sedan knyter kring ex. ”storlekslappen” eller i nåt knapphål. Garnet e stadigt o lappen lossnar inte heller!

 6. emma

  Frystape sitter faast riktigt bra! Sålde kläder i helgen och då rekomenderade dom oss att använda det och det var väldigt smidigt :)

 7. S

  Nej ingen stans! Jobbigt för köparen att få bort och så kan det ju bli hål i plagget. Jag brukar sätta säkerhetsnål eller trä prislappen på band el. tråd som jag fäster nånstans på plagget, lite tidskrävande det förstås…

 8. Malin

  Men stans, förstör inte det kläderna i onödan?

  JANINA SVARAR: Det tycker jag det har gjort när jag nångång försökt prissätta med stans!

 9. Ida

  jag å brukar stans fast lapparna på kläderna men di har nog en tendens ti fall av iaf tå int folk har vett i skallan ti va försiktiga å sätt tibak di fint igen tå di ha skåda/prova di, gaah

 10. Linda

  köp ”klisterark”, finns olika storleks små vita klisterlappar vid kontorssakerna i butiken, ja köpte såna från prisma då ja sålde på loppis å de funka rikti bra, lossna int :) vet int va di heter på riktigt men typ såhär ser di ut quill.scene7.com/is/image/Quill/88210_s7?iv=CnlqG1&wid=360&hei=360

 11. Anonym

  På det loppis jag haft kläder på hade de små ”pistoler” man skulle sätta fast med. (om du fattar vad jag menar) Finns det inga sådana där? (Finns åtminstone i Jakobstad)

 12. sofia

  Brukar göra ett litet hål i lapparna och dra ett snöre genom det för att sedan fästa i plagget, dels för att det är svårare att ”byta prislapp” och för att de inte faller av så lätt :)

 13. S

  Loppisarna i Jeppis brukar iaf ha en såndär prissättningsmaskin, så prislapparna sätts fast med en ”plastpinne” i plagget, precis som i vanliga butiker. Brukar väl kosta ett par euro att hyra tror jag. Har inte loppisarna i Vasa sånt??

  JANINA SVARAR: Det är Sundom UF som ordnar ett 6-dagars långt loppis, tvivlar på att de har såna.

stats