JANINAS

I Vasa

Hej bloggen!

Nu är vi hemma i Vasa, vi har ätit tortillas och ska strax gå in till stan och vandra runt i butikerna ett tag. Allt såg bra ut på ultraljudet, moderkakan har flyttat sig samtidigt som magen växt, så jag får alltså föda vaginalt om inget annat problem uppstår, YAY! :) Annars så uppskattades bebisen att väga 1,2 kg nu, hon hade lagt sig med huvudet neråt (jag vet att hon hinner göra många kullerbyttor ännu) och allt såg riiktigt bra ut :) Det gick dock inte att se vad som var vad längre, hon har blivit så stor så det var ingen helbild man såg nu, utan bara massa ben och armar.

Jag själv har gått upp 1 kg sen förra veckan! 50,9 vägde jag nu, helt ofattbart :) Det skiljer säkert några gram mellan vågarna också, men det går uppåt i alla fall. Så nu har jag gått upp sammanlagt nästan 8 kg, förra graviditeten gick jag bara upp 6 kg under hela graviditeten och blev anklagad för att ha ätstörning så jag är mer än nöjd nu.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej! Tänkte på en sak, ska du ändra namn på bloggen när bebisen kommer? När du inte bara är Nicolinas morsa :-).

  Din blogg är jättebra, läser den varje dag och får massor inspiration, jag är också gravid :-).

 2. Linda

  Heeeej! "Själv är jag en person som tänker grattis än att skriva en kommentar" Men själv blir man såå glad av små saker i livet!

  GRATTIS!! :D

  Många kramar! <3

 3. Anonym

  På den bilden du har där man kan se hur långt det är kvart tills babyn kommer, står det att det är 270 dagar kvar;). Bara så du vet =)

  Vad roligt att allt har ordnat sig, hoppas det fortsätter i samma goda stil!

stats