JANINAS

Idag: Busy mama

Det kan vi ju säga att jag varit idag fastän jag inte fått något vettigt gjort. Milou bestämde sig tydligen tidigt idag för att lägga beslag på mig hela dagen så jag har mest burit runt på henne eller legat på vardagsrumsgolvet och fjantat mig. En hög med nytvättade kläder har jag faktiskt vikit och lagt in i garderoberna. Jag kände mig så illa tvungen när Nicolina påpekade att hon funderat flera gånger när jag egentligen ska ta bort klädhögen från golvet. Hehehe ooops! Men don’t you worry, den hade bara legat där sen igår. Något jag funderat många gånger är när Nicolina ska städa sitt rum egentligen? ;)


Bilden nere till vänster: Innan vi skulle gå ut sa jag att jag måste byta blöja på Milou. Då klädde Joline av henne byxorna där hon låg, sprang och hämtade en blöja och började byta. Hon ville det skulle göras genast för hon var så ivrig att gå ut när hon visste att hon skulle få cykla med sin balanscykel (bilden till höger). Det har börjat gå riktigt bra för henne nu! Vi gick först en liten promenad och sen gick vi till parken här bredvid där Nicolina hittade några finska lågstadietjejer i typ 10-11 års åldern som alltid hänger där. Nicolina går alltid dit där dom är och frågar vad de gör och vill gärna vara med. En av dem kan svenska och Nicolina var så stolt idag när hon berättade att tjejen gissade att Nicolina var 7 år.

Det var den dagen det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. natalisworld

  Inte för att det spelar någon roll alls, men i Sverige så har vi även mellanstadiet som är från trean upp till sexan. Vet att i Finland heter det lågstadiet upp till sexan. Tänkte på att du skrev lågstadietjejer som var i 11 års åldern :) KRAM

 2. JohannaS

  Så fina ni är på första bilden! Hur är det med Jolines exsem? Har ni hittat någon bra salva?

  JANINA SVARAR: Tack! :) För tillfället är det under kontroll, det har det varit sen kortisonkuren i juli. Ännu har vi inte hittat nån salva som ”botar”, det är bara kortison och sen bassalva som hjälper.

 3. Malin

  Hej! Tycker du att du sköter Milou annorlunda, än vad du skötte Nicolina när hon var bebis? :)

  JANINA SVARAR: Den frågan kan jag svara på i ett inlägg! :)

stats