JANINAS

Lekparkshäng & morotskakaVi kom just in från en timmes lekparkshäng, så skönt med en lekpark rakt utanför huset. Nu sitter barnen på rummet och leker och jag ska strax värma på lite mat.

Efter maten ”måste” vi baka en morotskaka, haha. Det är så att jag är en sån som berättar i princip allt jag tänker, så i söndags kom jag på att jag skulle baka en morotskaka men har inte orkat göra det ännu. Nå, Nicolina har påmint mig flera gånger om dagen sen dess och igår kom Daniel på vad jag sagt han också. Är det inte konstigt hur allt annat jag pratar om åker in genom ena örat och ut genom det andra, men sånt där minns de nog minsann! Haha. ”Just det ja, du sa visst att du skulle baka?!

Daniel jobbar dag denna vecka och fortsätter med nattskift hela helgen och nästa vecka, så det är ingen rast ingen ro nu igen framtill nästa helg. Tror faktiskt en morotskaka är precis vad vi behöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej Janina, Jag undrar hur du ser på giftemål, vill du gifta dig och beskriv ditt drömbröllop? Hur ser du på otrohet? Vore roligt att läsa dina tankar kring dessa ämnen och stort lycka till med den kommande familjemedlemmen!

  JANINA SVARAR: Jag vill absolut gifta mig! :) Det blir nog om något år, och då det väl blir av så har vi tankar på att göra det utomlands. Har alltid drömt om ett litet bröllop i något exotiskt land :) Otrohet är oacceptabelt!

 2. Lina T.

  Ert nya rum verkar vara större än den äldre, är det så? :) Och man märker verkligen hur ditt humör har blivit så mycket bättre sen ni flytta! Visst, fortfarande inte många inlägg som förr, men din graviditet är inte så lätt, som du sj har skrivit, så skyller inte alls på dig el så ^^ Ser däremot väldigt fram emot förlossningen! Vill så gärna se bebis nr 3 :D

  JANINA SVARAR: Så är det! Vårt sovrum är mycket större än det förra, så nu ryms både spjälsäng, skötbord och byrå där utan problem :) Skulle knappt haft plats med spjälsängen i det förra.

 3. Helena N

  Haha, jo du, det där känner jag igen!
  Verkligen konstigt hur vissa grejer åker rakt igenom skallen på familjen, men annat stannar benhårt :-)

  Min ”bebis” fyller myndig i morgon, så jag hade faktiskt också tänkt baka morotskaka inför släktfika på söndag.
  Kram kram
  /Helena N

stats