JANINAS

Idag såg vi tomten

Idag har vi varit till GW Gallerian och kollat på tomten. Han dyker ju upp lite överallt såhär före jul, men vi brukar försöka undvika att träffa honom fler än en gång eftersom de (Nicolina) brukar bli lite fundersamma över varför han inte ser likadan ut alla gånger. Så nästa gång de ser honom är förmodligen på julafton, ifall han inte överraskar oss nånstans före det, hehe. Ballonger delades ut där också så alla tre tjejerna fick varsin, och det var ju minst lika roligt som att träffa tomten!

Daniel fyller år idag (25) så ikväll har vi haft Josefin och Jakob här på födelsedagsfika. De är faktiskt här ännu och kollar en film, och här sitter jag och bloggar. Osocial much? Nämen jag gillar inte att blogga om saker som hände igår, och imorgon är jag hemma först på kvällen så jag vill få skrivet dethär inlägget nu innan jag går och lägger mig. När jag ändå kommit ihåg att ta foton med kameran idag.

Imorgon jobbar jag och det innebär väckning redan 4:40. Sen efter jobbet far jag vidare till Oravais på en presentation (Vemma) och sen efter det kommer jag hem. Så det blir väl nångång kring 17 jag kommer hem imorgon. It’s gonna be a looong sunday!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heidi

    Morrjens! Fina bilder på barna dina! :) Har bara en fråga (ja du har säkert fått den förr och skrivit det 180 ggr!? ;) MEN vad har du för kamera? Borde skaffa ny och hatar att jämföra (i all oändlighet) på nätet.. :)

    JANINA SVARAR: Thank you! :) Det är en Nikon D3100 :) Den är rätt gammal och jag funderar faktiskt på att köpa ny (när jag har råd), men nog är den helt OK att ta vardagsbilder med! :)

  2. josefine

    Satt här och tänkte på en sak med hade ingen att fråga av så ja tänkte ”nå okej, ja frågar janina” haha jag ”känner” ju dej men du vet inte ens vem jag är. :D nåmen iallafall… Ska på mjölkprovokation med min 10 månaders nu i veckan, vi har tid kl 10 och det tar några timmar(?) ska ja ta med mat? han kommer sova i bilen påväg dit och vara vrålhungrig när han vaknar. Det är väl ok att ta med och mata honom före,det har väl ingen inverkan på nåt test? Jag är förvirrad och det är helg så det går inte att ringa.

    JANINA SVARAR: Ojnej nu såg jag denhär kommentaren först nu! :( Den hade hamnat i skräpposten. Du får nog mata honom före! Annars så får patienten mat gratis där :)

stats