JANINAS

If you can dream it, you can do it

Bloggen är lite off för tillfället, livet rullar på som vanligt och jag går och dagdrömmer mest hela dagarna. Längtar, får ångest, ger mig själv en örfil och fortsätter längta och drömma. Det är så mycket jag vill med min framtid och jag är så glad att jag har hittat en man som delar drömmarna med mig. Man lever bara en gång, så simpelt är det. Det man vill göra, ska man göra nu. Om tio år kan det vara för sent.

Och så lite inspiration på det..


Bilder från weheartit.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Henna

  Heisan. Har inget med denna inlägg att göra, men ville säga att du har en jätte fin blogg! Och du skriver så intressant!

  Hittade din blogg i början av sommaren, var då sjukledig många veckor, och hadde tid med att söka runt på internet. Är igjen sjuk och kollade igenom arkivet här på bloggen.

  Du och Ni har klarat er så himla bra i livet, med tanke på att ni har fått barn i så ung ålder, utan utbildning osv! Ger hopp åt mig! Jag själv är 21 år, nygift, men ”vågar” inte få barn. Jag är så otroligt bekymrad för om ekonomin räcker till, vad om mannen blir utan jobb osv. osv. Vet att jag är löjlig, men kan inte något åt det! Och så har jag ju varit så himla sjuk nu hela sommaren, så kanske helt klokt att inte vara gravid/ bli gravid nu genast, med tanke på sin egen kropp.
  Jag älskar barn, och har så lust på barn! Är till och med ganska så babysjuk, går runt i butiker å ser på babykläder. Men tror jag måste vänta tills jag känner mig bekväm med tanke på framtiden MED barn. Som tur har jag en mann som stöder mig till 100%. Fast jag vet att han vill ha barn nu!

  Fick för mig att du gick på målarskolan, hur är det med den utbildningen, du har nyligen pratat om läroavtal? Jag hoppas verkligen det ordnar sig för dig! Hur är det med era planer om flyttning till sverige?

  Tack för en fin blogg!

  JANINA SVARAR: Vad roligt att du haft ”användning” av min blogg! Jag började en treårig utbildning för att bli målare hösten 2010, gick första året färdigt men i februari blev jag ju gravid igen så jag var mammaledig hela sommaren och framtills oktober när jag födde Joline. Jag vill inte fortsätta den utbildningen och vill istället försöka få plats för läroavtal på nån butik så att jag kan få lön samtidigt som jag får en utbildning, och ifall jag inte får napp på det så ska jag gå en merkonom vuxenutbildning. Sverige planerna ligger på is tills vidare, vi flyttar när tiden är inne och när vi fått jobb där.

 2. Cissi

  Vad drömmer du om då? Själv tycker jag att det är jätteviktigt att ha drömmar och sträva efter något, det ger driv framåt.
  Då det gäller att uppfylla dem, så tycker jag det bara är att tuta och köra, men inom realistiska ramar (så man inte får moralisk, ekonomisk eller någon annan typ av baksmälla efteråt).

 3. Madde

  Du får mer än gärna publicera inlägg med recept på mat, både lunch och middag, enkla mellanmål. Jag vill mer än gärna ha tips och inspiration. :D

 4. Johanna

  Såklart du får drömma!!
  Om några år eller vem vet månader så kommer du säkert att kunna uppfylla dessa drömmar, härligt!

stats