JANINAS

Igår

Vi hade en glad 2-åring i huset från morgon till kväll igår. Trots att hon inte förstår vad en födelsedag betyder ännu så märkte hon nog att det var hennes dag. Lilla Fjollan :)

Och vad snällt av er att gratulera henne! Om hon kunde skulle hon nog tacka er så hjärtligt ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena N

  Sötaste lilla 2-åringen!
  De är ju inte dumma de små liven, och märker att de får all uppmärksamhet, och totalnjuter av det. Vem skulle inte gjort det, hihi.
  Hur var det med finaste duktiga Nicolina då? Hon verkar ju så himla förståndig och fattar att det var Jolines dag den här gången, men blev hon inte det minsta avis?
  När mina tjejer var små brukade Emma (storasystern) få någon liten grej när Tessan fyllde, för att känna att hon inte var helt bortglömd, och vice versa.
  Kramis Helena N

  JANINA SVARAR: Nog var hon lite avundsjuk, men inte på ett negativt sätt. Att känna avundsjuka när någon annan i familjen fyller år och får presenter är något som vi vill lära våra barn acceptera. Så vi förklarade bara att hennes födelsedag kommer snart också och då är det hon som får paket och kalas, och inte Joline. Hon påpekade det flera gånger under dagen men nu dagarna efter har det inte varit något speciellt. Det är okej att bli avundsjuk, det är bara mänskligt och man vet ju själv hur det kändes när man var liten och storasyster fyllde år och fick fina presenter :)
  Kram!

stats