JANINAS

Igår: Edvinsstigen

Nåjaa! Nu kan jag äntligen sitta ner i lugn och ro. Milou har velat ha mer uppmärksamhet än vanligt idag så jag vet inte hur många gånger jag börjat blogga och fått avsluta lika snabbt. Hon är annars väldigt nöjd att sitta/ligga själv och kolla runt sig eller se på när hennes systrar leker men idag har det bara varit mamma som dugit. Nu sover hon till natten så nu kan jag slappna av och fokusera på bloggen.

Igår vad vi med Lina och Mårten och gick längs Edvinsstigen. Alltså hur har vi missat det? Vi har bott i Vasa sen Nicolina låg i magen och igår var första gången vi var dit. Vi som annars tycker om att hitta på små äventyr och upptäcka nya ställen, och så har vi ju småbarn dessutom. Det var en perfekt söndagssyssla och barnen tyckte det var jätteroligt där i skogen bland alla plåtfigurer, och bejbarna sussade gott i friska luften.

När vi gått färdigt var vi vrålhungriga så vi åkte och beställde pizza som vi tog med hem till L och M. Milou och Milner var pigga och nyfikna på varandra, tjejen vår gjorde som vanligt bra intryck genom att spy i pojkvännens bilstol och sen rapa honom rakt i ansiktet, haha! Fast Milner sket ju på sig på deras första dejt så man kan väl säga att de inte befinner sig i det pinsamma stadiet längre ;)De två sista bilderna, ååååh 

Fler såna söndagar, tack! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats