JANINAS

I’m having one of those days

Idag är en sån dag när jag har jättemycket energi trots att det var väckning redan 6:30. Vi har hunnit vara och handla mat, före det var jag till sjukhuset och tog blodprov, jag har gjort köttfärsbiffar med hasselbackspotatis, vi har varit ut i lekparken i nästan två timmar, och nu har jag tvättat utemöblerna. Nu ska Joline få fruktpuré och sen ska jag stryka gardiner. Daniel åkte iväg till jobbet klockan 13 och kommer hem först kring midnatt, så det blir lite glest med blogginlägg idag igen. Jag har som sagt SÅ mycket energi, och SO much to do.

Vi har förresten 15 grader här idag, och vårdoft i luften. Äntligen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats