JANINAS

I’m so happy!

Någon kanske tycker jag är töntig när jag säger det här, men det känns faktiskt som att jag svävar på rosa moln just nu! :D
Jag var in och kollade hur många som har röstat på mig nu under kvällen, och det var JÄTTE många! Alltså den där tävlingen har inte varit så märkvärdig för mig förrän nu på slutet, och nu när jag ser hur många av er som röstat på mig och skrivit saker i stil med ”Hon är bäst!” så blir jag bara så jäkla glad! :’D 
Jag vill ge något tillbaka till er, även om jag inte vinner så vill jag göra er lika glada som ni har gjort mig :) Har någon något förslag, så berätta gärna! 

Okej nu måste jag lugna ner mig ;) jag kan ju berätta lite om vad vi har gjort ikväll nu istället. 

Före middagen for vi till Minimani och handlade mat. Nicolina blev överlycklig eftersom hon fick en boll :) 
När vi ätit middag var vi ut till lekparken och sparkade boll, åkte rutschkana och gungade på gundbrädan. 
Vi var ute ungefär en timme, sen gick vi in och jag började på med disken. Nicolina satt i sin matstol och åt majskrokar samtidigt som hon kollade på när jag diskade. Jag sjöng Ekorrn satt i granen emellanåt och Nicolina hängde med i handrörelserna :) 

Imorgon börjar Nicolina hos dagmamman redan 08, så hon följer med mig när jag far till skolan och så slänger jag av henne på vägen, haha. Nej men ni vet vad jag menar.

Nu ska jag tvätta bort sminket och så småningom söka mig till sängen.
Här har ni några bilder från kvällen..Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag tycker inte att du behöver ge något tillbaka, för du ger ju oss något varje dag med uppdateringar och sånt. Hoppas verkligen att du vinner för det förtjänar du! Jag har läst din blogg sen nicolina föddes,det är det första som jag gör när jag lägger på datorn =)

stats