JANINAS

Imorgon flyttar vi!


Den senaste tiden har Joline vaknat först på morgonen, men idag var det faktiskt Nicolina som var uppe först. Efter mig då vill säga. Själv har jag haft migrän i halva huvudet hela natten och suttit i sängen och stretchat nacken flera gånger, utan resultat. Till sist fick jag nog och slängde in två stycken Burana och nu känns det aningen bättre. Jag hatar att ha så ont så det känns som att jag ska börja blöda näsblod, massagen i lördags hjälpte med andra ord – inte. Så synd att det inte finns tid förrän nästa vecka till honom jag var till första gången, det blir lite väl långt att åka från Nykarleby till Vasa för en massage. Vet ni nån duktig massör i Nkby får ni gärna hojta till!

Idag blir det att fortsätta packa hela dagen lång. Nicolina är jätteivrig, hon förstår vad det innebär och ser fram emot att flytta. Ska bli roligt att se vad Joline tycker om sitt nya hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Det finns en jätte duktig zonteraput i nykaabi, som kanske kan hjälpa dig med migrenen. Många e skeptiska mot zonterapi, men ja skulle föreslå att prova 2- 3 ggr innan d funkar och 2 till för att få bort det heelt.. tyvärr minns jag ej namnet på henne men där in i stan finns hon. :)

 2. Alexsandra

  Tove Sundstén är suverän ! :) Lycka till med flyttande, ska bli intressant att se hur ert nya fina hem ser ut ! :)

 3. Mamaa Hanna

  Optimas Kosmetologer masserar nog bara i avslappningssyfte. Så jag sku rekommender att du far till na adär ställ som dehär adär ha rekommendera. Men om du ändå vill envisas fa å test tid kan du lika bra ring å tving Lien ti komma å test masser de tå hon entå e utbilda kosmetolog ;)

 4. Jenny

  Ann-Louis Wikblad i Socklot, Stefan Lillvik i Nkby! :) har inte varit till dem själv, men har hört att de är duktiga!

 5. Rebecca

  Annars finns ju kostmetologer på Optima… Vejt ju int om du litar på att di e så bra, men säkert vejt ti som bokar vem som passar! Troligen ganska billit he å… :)

 6. Pernilla P

  Tove vet ej efternamnnet, min syster har varit till henne med sin tennisarmbåge som hon masserade flera gånger o nu är värken nästan helt borta! :) Lycka till med flytten!

  JANINA SVARAR: Tack för tipset! :)

 7. Johanna

  Härligt! Jag ser gärna massa foton och videor på erat nya hem sedan!
  Skulle ni inte flytta 1 december?

  JANINA SVARAR: Vi får nycklarna imorgon kväll klockan 17, och 1 december ska vi vara ut från vår gamla lägenhet :) Så vi sover första natten där imorgon!

 8. Caroline

  Om du ringer ti hvc i Nykaabi så kan du få en remiss ti fyssen. Tär har di massera me fleir gang iaf tå ja har vari alltfö spänd i axlar å nacka å he har hjälpt, dessutom er e billit :p

  JANINA SVARAR: Tack för tipsi! He låter som na för me he ;)

 9. Marlene

  Finns en bra massör i Oravais, det e ju lite närmare Nykarleby iaf…

  Hon heter Annika och har nr 050 5241972

  JANINA SVARAR: Tack för tipset! :)

stats