JANINAS

Imorgon skriver vi på kontraktet

Jag har inte bara dåliga saker att skriva om idag, idag är nämligen en väldigt positiv dag också!

Innan jag åkte iväg till rådgivningen fick jag veta att vi fick lägenheten som vi var och kollade på igår! Jag har vaknat flera gånger under natten och varit nervös över hur det skulle bli, vi ville verkligen ha just den så nu har alla bitar fallit på plats känns det som.

Det känns så himla bra att få flytta tillbaks till samma område som vi bodde på förut. Det känns ju som hemma för oss! Det är ingen drömkåk det handlar om, för att få något liknande som vi bor i nu, i Vasa, skulle vi nog gå i konkurs snabbt haha! Men det är inte utseendet som har betydelse. Det är en helt okej lägenhet på ett helt perfekt område, när vi var där och kollade så kändes det verkligen rätt! För oss är det perfekt.

Imorgon skriver vi på hyreskontraktet, sen flyttar vi hem nångång i april. Vilken lycka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sussi

  Grattis till lägenheten! Roligt att ni kommer tillbaka till Vasa. Nu får du ju också byta rådgivning, fast kanske du varit nöjd med din nuvarande. Kanske du får gå till samma som du gick till med Joline, ni bodde väl på Brändö även då.

  JANINA SVARAR: Tack! Jag bytte ju rådgivning i början, men jag får ju lov att byta nu igen i samband med flytten. Kommer nog gå till samma som med Joline, där trivdes jag bra :)

 2. Tina

  Men ååh va glad jag blir! Hoppades så att få läsa idag att ni fått lägenheten. GRATTIS! Jag e också en som bott här å där men fastnade såå för Brändö. Vi flyttade tillbaka till vårt älskade Brändö i höstas efter två år utanför stan. Å det här ÄR hemma!
  Vi brukar varva Brändös 4 lekparker å ibland är vi där nära skeppet den ’nya’ lilla delen, ni kanske inte sett den än? För de som är lite mindre iaf! Vi kanske ses! Lycka till med flytten nu! =)

  JANINA SVARAR: Brändö är bäst! Såklart har vi sett skeppet och den nya delen, där har vi nog hunnit leka mycket innan vi flyttade. Kommer nog vara där ofta sen när vi flyttat tillbaks :) Tack så mycket!

 3. Malin

  Grattis vad roligt att ni fick lägenheten, det är så mycket lättare att få vardagen att fungera om man känner sig hemma och trivs där man bor. Glad för er skull :)

stats