Nicolinasmorsa

JANINAS

Annons

Ingen bebis ännu

De senaste dagarna har jag haft mer och mer sammandragningar och nu ikväll har de kommit ganska ofta. Ca. 10 minuters mellanrum är det just nu, men ibland går det 20 minuter och ibland bara 5. Jag skriver upp varje sammandragning nu i alla fall för att lättare kunna se ett mönster sen, IFALL det skulle ändras till värkar.

Vill bara säga så ni alla vet eftersom jag inte uppdaterat sen imorse, vi har inte åkt in till förlossningen ;) Många blir väl lite misstänksamma genast jag inte hör av mig på flera timmar.

Men nu så vet ni.
Godnatt! ♥
Kommentarer
Nicolinasmorsa

Kommentera

  1. Hanna

    OJ VA SPÄNNAND! OM ON IT KOMMER NA NU INATT ELÄ IMÅRON SÅ TRÅOR JA BESTÄMD PÅ DEN 23DJE!! JA MÅST ANVÄND CAPSLOCK FÖR ATT DU SKA SE HU ÖVEREXALTERAD JAG ÄR AT THE MOMENT!! :D

Annons
stats