JANINAS

Ingen ork & skumma drömmar

Jag hade tänkt sticka iväg till gymmet genast när jag kom hem från jobbet (jag kom hem kring klockan 13 och barnen ska hämtas efter 15) men jag blev så slö när jag hade suttit här en stund. Ska försöka få med familjen på en promenad sen ikväll och så kanske jag orkar gymma imorgon efter jobbet istället.

Jag hade förresten en skitjobbig dröm inatt! Jag och Daniel skulle gifta oss och vi hade bestämt allt bara några dagar före. Hade bara bjudit närmaste släkten men en timme före bröllopet skulle börja så ringde jag åt Daniel (som fortfarande var på jobbet) och sa att vi blir tvugna att flytta det hela till en annan dag, eftersom jag fortfarande inte hunnit köpa en klänning ännu och ville inte köpa första bästa som fanns i Oravais (tydligen skulle vi gifta oss där..) och det var dessutom på en lördag och alla butiker hade stängt. Sen hade jag varken hunnit duscha eller sminka mig. Huur jobbig dröm?! Jag var jättestressad när jag vaknade och har varit på riktigt dåligt humör hela dagen. Jag drömmer ofta om liknande händelser och det handlar alltid om att jag glömmer nåt eller aldrig kommer mig iväg dit jag ska. Undrar vad det kan ha för betydelse..?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rosita

  Sådana drömmar tyder på stress. Trots att du inte känner dig särskilt stressad i vaken tid så berättar kroppen att du är stressad på detta vis.

  Hoppas det lugnar ner sig! :)

  JANINA SVARAR: Det kan bra hända! Det hoppas jag med :)

 2. Olivia

  Min man kunde inte knäppa de sista 2 knapparna på hans skjorta en halvtimme innan vårt bröllop. Så han åkte ner och köpte en ny på 20 min. Tur han inte sa nått till mig om det innan vigseln för jag hade fått panik… men detta var på riktigt! . haha Hemskt

  JANINA SVARAR: Åh herregud! Förstår inte hur män kan ta allt så chill (för oftast är det ju vi tjejer som tappar greppet när nåt liknande händer). Verkligen tur han inte sa nåt just då ;)

 3. Sofie

  Hej! Så snygg du är i den tatueringen!
  Jag har en lite känslig fråga till dig, jag skulle gärna vilja ha ett svar. Jag ska snart fylla 18 år. Jag är så familjekär och inom ungefär två år skulle drömmen vara att få bilda familj. Jag har ingen pojkvän och känner att det kommer ta lång tid innan jag hittar den rätte. Hade du också såna här drömmar om ett barn? Det känns jobbigt. Men hur tycker du jag ska göra och tänka?

  Kram /Sofie

  JANINA SVARAR: Hejsan Sofie! Tack, vad snällt :) Såna känslor fick jag när jag hade varit tillsammans med Daniel några månader, vi har ju känt varandra hela livet (vi växte upp som grannar och barndomskompisar) så även om vi var unga och inte varit tillsammans ett år ens så kände jag så, och han med. Jag var bara 16 då så jag tycker inte det är konstigt alls att ha barnlängtan redan i din ålder. För att det ska bli ”lyckat” så måste du nog först hitta en partner som du passar med och känner dig trygg med, som du kan lita på. Att få barn är ett STORT ansvar och för att det ska bli så mysigt och roligt som man föreställer sig så krävs det att man har en likasinnad pojkvän som också vill ha barn. Så mitt tips till dig är att fokusera på att hitta kärleken nu först. För den behövs inte bara för att skapa ett barn, utan för att skapa en familj. Du är ju ändå väldigt ung ännu så du har all tid i världen att hitta den rätta för dig!

 4. Lina T.

  Kan det vara så att du drömmer saker tvärtom än va som kommer hända?

  Jag drömmer så. Händer alltid precis tvärtom det som jag drömmer :) Så mina drömmar berättar för mig vad som kommer hända… Och tyvärr, det går inte o ändra på det… Alltså om du drömmer att något bra händer, då händer alltså något dåligt, o då vet du ju om det? Men ändå kan du inte förhindra att de händer x) Så e de i alla fall för mig x)

  Kolla upp det o se om de stämmer för dig el inte ;)

 5. J

  Jag hade en period när jag drömde liknande drömmar.Jag kom aldrig iväg dit jag skulle och jag drömde att jag försov mig hela tiden. När jag sökte upp det så sto det att jag skjuter upp någonting jag borde få gjort. Och jag visste deräkt att det stämde med verkligheten.

stats