JANINAS

Inte länge kvar

Fjärilarna i magen var igång för ett tag sen, men de lugnade ner sig. 
Nu har de börjat på igen. 

Endast 19 dagar kvar nu tills vi far, 2 veckor och 5 dagar. 
Jag som aldrig ens har suttit i ett flygplan, jag kan inte förstå att jag är i Thailand om 20 dagar!? Shiiiet :) 
Jag längtar, men jag har inte dendär känslan att jag inte orkar vänta. Tror det har att göra med Nicolina, om jag inte hade henne så skulle jag antagligen gå sönder av längtan, men med henne så går dagarna så fort och det blir aldrig så att jag bara sitter och väntar på något, det finns alltid saker som ska göras. Det är skönt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emilia

    ett tips: skippa tajta skorna, helst sku ja ha rest me bara natt-tossorna på, för man sväller nått förfärligt! Skippa ringar och sånt också, minns att ja kämpa i ca 2 timmar på att försöka få bort mina! :) trevlig resa, njuta av Thailand, de e underbart där!

stats