JANINAS

Iväg till Hälsovårdscentralen

När Nicolina vaknat ska vi åka iväg till HVC. Min rygg is killing me!
Nu har jag haft ont sen vi kom hem från Thailand i februari, och det blir inte bättre, utan värre. Nu de senaste dagarna har jag inte ens kunnat lägga ner Nicolina i sin säng, utan jag måste släppa ner henne en liten bit före.
Det har ingen skillnad om jag står, sitter eller ligger, oavsett ställning så tar det ont. Jag tror heller inte det har något att göra med graviditeten och förlossningen, för isåfall skulle jag nog haft ont redan för länge sen. Jag rör på mig mycket varje dag så ifall det skulle vara att jag rörde på mig för lite så skulle jag haft ont i högstadiet istället, och inte nu. 
Det jag tycker låter mest logiskt, är att någon disk i ryggen ”glidit” och hamnat på sned när vi satt så många timmar i flyget, och den kan inte komma på rätt plats på egen hand eftersom det är så långt nere i ryggen, man rör ju inte den delen så mycket. Jag satt ju inte precis bekvämt de 10 timmarna vi spenderande sittandes i flyget.

Jag vet inte om det kan vara så, men förhoppningsvis får vi svar på det nu när vi åker till läkaren, ifall vi får träffa honom/henne direkt vill säga.   

Wish mee good luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma von Wendt

  Heluu!
  Lycka till med ryggen!
  Om du vill kan du prova något så enkelt som att stretcha mycket, de har hjälpt mig- har själv haft mkt problem me ryggen, ryggskott o hej o hå.
  Stretcha iallafall framsida lår och höftböjaren! De ha jag fått som råd eftersom de e mer eller mindre direkt kopplade till ryggen, så om de e spända kan man få ont i ryggen..! Krya på dej!

 2. sassa

  tå vi va ti turkiet satt vi no bara 4 timmar i flyge , men san tå vi va påväg hejm me båt så kona ja varken sita eller sta helder . men he finns no na bakåtövningar man ska gö , som en fysioterapeft ha sakt :) Lycka till!

stats