JANINAS

Iväg till massören igen

Huvudvärken är tillbaka och jag har haft ont varje dag de senaste två veckorna, så om lite mindre än en timme ska jag iväg och bli masserad igen. Trodde faktiskt det skulle räcka med en gång eftersom jag inte hade ont under hela första veckan efter att jag blivit masserad förra gången, men tydligen är min nacke vääldigt överansträngd. Jag känner ju hur dålig blodcirkulering jag har när nacken är såhär, blir väldigt lätt yr och det känns som att jag har högtryck i hjärnan hela tiden. Fy jäklar!

Får bara hoppas nu att hon jag ska till idag är lika bra som han jag var till förra gången.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats