JANINAS

JaBaDaBaDo

Barnen har framtills nu haft Ikeas ”LÄTT” bord och stolar, men de har blivit så slitna och vattenskadade (efter att barnen spillt ut x antal vattenglas) så vi har faktiskt fått slänga bort stolarna. De sprack sönder. Bordet står kvar men det ser så himla gräsligt ut.

Så nu har vi beställt nytt möblemang åt flickorna. Det blev JaBaDaBaDo’s rosa bord och stolar som jag tycker är helt bedårande! För oss är det viktigt att ha bord och stolar i barnrummet eftersom våra barn är väldigt pysslande av sig. De pärlar, ritar, klipper & klistrar, o.s.v. Så att de kan sitta i rummet vid ett ordentligt bort känns viktigt. Nu kan jag bara inte bestämma mig om vi ska ge det som julklapp eller genast? Det skulle ju va smart att ge det som julklapp men vi har tänkt köpa nytt så länge nu och jag är så ivrig att ge dem sitt nya fina möblemang. Får se hur vi gör.

Vi beställde från barnmöbler.se som har ett stort utbud av alla slags barnmöbler och barnrumsinredning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denice

  Ge dom det i adventspresent. :) när våran lillkille blir större kommer vi köra på advetskalender istället för julkalender. 4 st lite större, ”dyrare” (allt är relativt) istället för 24 st små saker. :)

  JANINA SVARAR: Smart! :)

 2. anna

  Hej, eftersom du älskar att shoppa så vet jag ett ställe i sverige du skulle älska att åka till :-)
  Gekås i ullared som ligger i falkenberg.
  http://Www.gekas.se

  JANINA SVARAR: Haha jag och Daniel brukar kolla på tv-programmet som sänds därifrån ;) Men joo det skulle va jätteroligt att åka dit nångång!

stats