JANINAS

Jacka till nästa vinter – check!

Kom över ett superbra erbjudande tidigare idag. Det är nämligen Campadre som just nu har en kampanj med kläder av märket Tenson, ett för mig alldeles för dyrt märke men ack så snyggt och av bra kvalitet (vad jag har sett och hört). Hittade en jacka som jag föll för direkt, som jag ska lägga undan till nästa vinter. Nu kan jag ju inte ha den (ifall jag vill stänga dragkedjan) men nästa vinter kommer jag vilja köpa en ny så vad är då bättre än att vara ute i god tid när man hittar ett sånt här bra erbjudande!

Jag fick den dessutom helt gratis eftersom jag hade över 300 euro kvar på mitt konto, som jag tjänat ihop genom att de personer jag bjudit in dit har handlat där. AWESOME! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats