JANINAS

Jag är så olaglig

Jag håller som bäst på att ladda ner massa ny musik, som åker in i min ”Thailand musik” mapp. Jag vet, jag är lite konstig, men jag vill ha mycket musik på min mp3 så känns resan inte så lång. Orsaken till varför jag inte ska höra på musiken förrän vi åker är ju för att jag inte vill tröttna på låtarna, jag lyssnar bara genom varje låt 1-2 gånger så jag kan avgöra ifall de duger eller inte. Orsaken till varför jag börjar samla musik redan nu är för att jag vill ha MYCKET musik, musik är ett av de bästa tidsfördriven, jag är ganska kräsen när det gäller musik och det hinner ju inte komma ut så värst mycket nya låtar innan januari trots allt. Bäst att börja i tid!

När vi väl sitter på flyget då och jag tar fram min mp3, lyssnar på bra musik som jag inte lyssnat för mycket, och får en ”ååh denhär låten hade jag glömt! fan va bra låt!” känsla, då kommer jag tacka mig själv ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats