JANINAS

Jag & Daniel

Anonym om Hur ofta har din bebis hicka?:

Jo min dotter hade hicka varige dag minst 3 ggr i 1 h :) en fråga :

Hur kan du och danile hålla i hop förhållandet även fast ni e så unga?

Jag och min f.d. pojkvän som även är pappa han och jag lyckades inte och jag är 18 nu och vår dotter är 5 månader :) (svara gärna på min fråga )

Hälaser Nina

P.S Älsker din blogg den har lärt mig mycke ! :D


Tack så mycket! :)

Jag vet inte om du visste det redan, men jag och Daniel har känt varandra hela livet. Vi har varit bästa vänner sedan mitten av 90-talet, vilket är väldigt länge eftersom jag är född 91 ;) Par som känt varandra något år kan inte jämföra sitt förhållande med vårt, eftersom vi har en helt annorlunda historia. Jag vet ju inte hur länge du känt din pojkvän, men de flesta unga par som blir föräldrar har inte känt varandra så länge före de blir tillsammans och skaffar barn. Och även om jag och Daniel inte hade varit ett par ett år ens innan jag blev gravid, så kände vi ändå varandra så bra som man kan känna någon, och vårt förhållande var något helt annat än de tidigare förhållanden jag hade haft, redan från dag 1.

Som sagt så har Daniel varit en viktig person i mitt liv så länge jag kan minnas. Om jag kan lita på någon så är det han. Jag känner till hans svagheter och vet hur jag ska handskas med dem så att jag inte trampar honom på tårna, och tvärtom. Han är mogen, det har han varit så länge vi varit tillsammans och det har förstås varit ett STORT plus. Jag har aldrig behövt vänta på att han ska växa upp, som jag har märkt att många unga gravida tjejer gör.
Jag kan prata med honom om vad som helst, och vi hanterar vardagen som vuxna människor. Eller i alla fall försöker vi så gott det går, och lägger alltid Nicolina i första hand. 

Jag menar inte att det bara är för att vi känt varandra hela livet som det har fungerat så bra, kanske har alla en soulmate och jag hade turen att hitta honom redan när jag var 2 år? Eller så är vi helt enkelt ”the perfect match”, våra personligheter passar ihop som pusselbitar, vi är så olika men ändå likadana. Jag vet inte, och jag kan tyvärr inte ge några råd åt ”vanliga” par som lärt känna varandra först i tonåren, för jag har varit kär i andra pojkar före jag blev tillsammans med Daniel, och det har inte alls varit samma sak som det jag och Daniel har. 

Oj det blev långt! Svårt att göra en lång historia kort, men kom ihåg att alla par bråkar mer eller mindre och inget förhållande är perfekt. Kan ju säga en negativ sak med vårt förhållande också, och det är att när vi bråkar så förvandlas vi till ”kompis-Janina” och ”kompis-Daniel”. Då handlar det bara om vem som har rätt och vem som har fel, vi vill båda två veta/vara bäst och vi ger inte upp i första taget ;) 

Men huvudsaken är att man kan lita på varandra och vara sig själv med sin partner! Daniel har ett fantastiskt hjärta och hur mycket han än går mig på nerverna ibland så är han den bästa för mig, alltid! ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stephanie

  Jag tror inte par som kännt varandra längre än andra lyckas hålla ihop bättre. Ett par som varit tillsammans 13 år och får sitt första barn tror jag blir större skillnad än ett par som varit tillsamans 2 år. Även om man är redo så är barn en sån stor omställning så de spelar ingen roll hur bra man känner varandra, både mannen och kvinnan förändras och en del klarar inte av de.. :/ Sorligt men man behöver inte ha 10 år på nacken för att klara de..

 2. Anonym

  Tack för svaret men jag och min pojkvän träffades och samma kväll så skaffade vi barn pga av slarv med preventin medel och vi var tsm munder hela gravideten och först tängte vi göra abort men under tiden växte beslutet fram att vi skulle behålla barnet och nu är hon det undebaraste jag har och han finns inte med i bilden längre och vi är inte tsm längre sen 4 månader till baka så ja hoppas att det är bra med er iaf (det blev lite lånt men men ) :)

  Hälser Nina

 3. Anonym

  samma som för mig och Micke, vi gick i samma klass och har kännt varandra sedan då.
  Har nu varit tesammans i 4 år och 2 månader :), och vi funkar hur bra som hellst tesammans.
  Kärlek på er ^^

stats