JANINAS

”Jag har en dröm om natten…”

Hahaha, alltså guuud! Nicolina är så himla rolig, och så skrämmande lik mig när jag var liten. Hon är precis som jag var! När jag och Daniel var små minns jag hur jag alltid ville leka lejon eftersom Lejonkungen var min favoritfilm (kan fortfarande varje replik utantill, typ).  Jag sprang på alla fyra hela tiden och det gick skitsnabbt! Jag sjöng för mig själv konstant och precis som hon, härmade jag allt jag såg på film.

Här nedan ser ni ett filmklipp som jag filmat ikväll, jag började med att filma i smyg eftersom jag var rädd att hon skulle sluta med det hon höll på med ifall hon såg mig. Men hon brydde sig tydligen inte så mycket, utan bjuder istället på en liten show. Det roliga för mig är att jag minns precis hur det kändes att leka sådär som hon leker, man är i en helt annan värld och man inser inte hur roligt det ser ut utifrån. Så nu vet jag hur roligt våra grannar säkert hade åt mig!

Ifall någon undrar vad hon håller på med, så kan jag berätta att hon kollat på Lejonkungen 2 idag, och tror väl att hon är med i den filmen eller nåt.

[videofyme id=”580585″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Nej vad söt video! Och, haha ”Nicolina, prata SVENSKA”, det lät så bra! Hon kan ju nästan ”R”, det är ovanligt för 3 åringar! :) Och Joline ser verkligen Nicolina som sin förebild, vilket är så gulligt!

  2. Anonym

    Fast vilka barn vill inte leka djur, krypa på alla fyra, sjunga för sej själva och härmas?

    JANINA SVARAR: Inte riktigt så jag menade! Och eftersom du inte känner Nicolina så kan du inte veta hur hon är.

stats