JANINAS

Jag lever ännu

Det har blivit lite bloggande nu idag och kanske igår, det är bara så att jag inte haft lust.
Jag har spenderat extra mycket tid med Nicolina, och ärligt så känns det som att jag spenderar alltför mycket tid framför datorn, under tiden jag sitter här så flyger ju livet iväg. 
Så från och med nu kommer jag koncentrera mig mer på de viktiga sakerna i livet, visst kommer jag fortsätta blogga, men inte lika mycket varje dag. 
Det finns heller inte så mycket intressant att skriva om sålänge jag är mammaledig, alla dagar rullar på som vanligt, men jag tänker ändå skriva och berätta för det är ju roligt att sen gå tillbaka och läsa om hur meningslösa dagarna kan vara ;)
Så som sagt, jag slutar inte.

Idag har vi varit ute på promenad i det fina vädret, sen innan vi gick hem stannade vi vid lekparken så Nicolina fick gunga. Som vanligt var det jätte roligt! :) 
Det dåliga är bara då det är så hög snö, så man måste böja sig ner för att ge fart åt henne, och det är inte så skönt för min sjuka korsrygg. Om det inte blivit bättre till sommaren så måste jag nog kontakta någon masserare eller fysioterapeut, för om jag ska börja utbilda mig till målare nu till hösten så kan jag ju inte ha såhär ont.
Det tar ont när jag står, sitter, ligger, jaa vad jag än gör så tar det ont. Vissa dagar är det sämre, och vissa dagar känns det nästan helt bra. 

Annars så har jag just kollat sista avsnittet av Tough Love, lite synd att jag alltid glömt bort vilken dag det kom, och så missade jag även första halvan ikväll eftersom jag höll på att lägga Nicolina, programmet verkade faktiskt riktigt bra. Hann se 23 avsnitt, men det går ju alltid att vara lite olaglig och ladda ner ;)
Daniel är ute och festar ikväll med några från hans klass, det är något med skolan nu igen. Egentligen är det inte så konstigt att de aldrig har skola alla vardagar, eftersom de är ute och festar minst en gång i veckan, alla är väl ändå så bakfulla så det är lika bra att ta ledigt på förhand. Som tur så är Daniel inte ut varje vecka, skulle bli lite väl mycket om ni frågar mig.

Nåja, det blev lite långt inlägg nu, men det gör väl inget?
Jag ska läsa lite bloggar nu och så, sen ska jag nog lägga mig 22 som vanligt.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu, o tycker att den är intressant. :)
  Vad kul om du ska börja studera till målare, det gör jag också, går första året på YA i Gamla Vasa.
  Jag bor också i Brändö, på Kråkfjärdsgatan. Var i Brändö bor ni? :)
  Ha det bra!

 2. En mormor

  Hej Janina, läste lite på din blogg som är jätte fin. Det låter inget kul med din rygg. Är det kvar från barnafödandet? Du borde gå och kolla upp det så det inte är nåt farligt. Det blir jobbigt i längden annars. Krya på dig och lycka till i fortsättningen! =))

 3. Bunny

  Va synd att du tänker skriva mindre! (fast ja nog föstår varför o de e ju riktit bra beslut^^) ja råkade hitta din blogg igår o ja råka vara sjuk oxå så ja läste igenom HELA din första o andra blogg o HELA denhär me så ja skulle hänga me i fortsättningen! du skriver jättebra o så e ju nicolina urgullig!!<3 Plus att ni tycks ju sköta er som föräldrar alldeles perfekt! de e så tråkit när människor int förstår att unga kan visst vara bra föräldrar bara man som person är tillräckligt mogen! Visst måst ja erkänna att ja blev lite rädd först när ni skulle åka till thailand för själv skulle ja aldri våga åka med ett litet barn utomlands men de va ju bra att allt gick superfint^^ja ser så fram emot den dan ja får egna barn men tills dess får ja nöja mej me att följa me babybloggar på nätet^^

stats