JANINAS

Jag lever!

Nu trodde ni nog att ni hört det sista av mig va? Men nä, så var inte fallet.

Jag har haft så mycket annat för mig under helgen så jag har inte haft tid att blogga. I lördags var vi först på Yasmine’s 5-års kalas, sen där mot slutet smög jag iväg en liten stund på en jobbgrej. När det var färdigt åkte jag tillbaks men då var kalaset slut. Vi stannade dock där ett tag till, och kom hem först kring 21.

På söndag hade jag väckning 4:40, då var det dags för en 7,5 timmars jobbdag. Kom hem lite efter klockan 14, stekte bananplättar åt mig och till klockan 16 skulle jag iväg på ännu en jobbgrej. Barnen var på bio med min syster och svåger när jag kom hem där emellan så dem såg jag först på kvällen när jag var färdig med allt. Då var klockan 18.

Och idag var det tidig väckning igen. Jobb mellan 6-13. Jag passade på att ta erbjudandet när det kom, då Daniel ändå jobbar kväll denna vecka så han var hemma med småtjejerna sålänge jag jobbade. När jag kom hem hann vi bara säga hej och så var det hans tur att åka iväg på jobb.

Men nu börjar det lugna ner sig lite. Ikväll ska jag skjutsa Nicolina på redskapgymnastik och sålänge hon är där åker jag med småtjejerna och handlar. Imorgon har jag faktiskt inbokat en grej mellan 8-13 men SEN är jag ledig hemmamamma igen. Pjuh! … eller njaa, på kvällen har jag en liten grej ännu men det är hemma hos mig så det är nemas problemas. (Om man bortser från att jag måste hinna städa här hemma innan dess också…)

Så att eh SÅ ÄR DET!

Och så en urgullig låt på det..

[youtube width=”700″ height=”420″]http://youtu.be/e-ORhEE9VVg[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madelen

    Hur går det för nicolina på redskapsgymnastiken? Vad gör de och tycker hon det är roligt? :)

    JANINA SVARAR: Det går bra! :) Hon tycker det är jättekul :)

stats