JANINAS

Jämföra & sista läkarbesöket

En läsare önskade magbilder från alla tre graviditeter och det är faktiskt något som jag tänkt visa nu igen (senast var väl nångång kring vecka 20?). Hoppas bara hon syftade på bilder från just denna vecka, för bilder från alla veckor skulle ju bli en del att pyssla ihop, haha! Herregud, tänk vad många veckor sammanlagt jag varit gravid nu.

Hur som helst. På just dehär bilderna ser man inte att magen är så värst mycket ”hängigare” nu i denna vecka om man jämför med andra graviditeten, jag står lite olika på bilderna och därför syns det inte så tydligt. Men lika stor om inte liite större är den nu denhär gången.

Och såhär ser hela (halva) jag ut idag. Har varit på sista läkarbesöket på förmiddan och det kändes minst sagt bra att få höra ”lycka till på förlossningen!” innan jag gick därifrån.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Oj oj oj vilken underbar klänning!! Var har du hittat den? :-)

  JANINA SVARAR: Köpte den på H&M’s mellandagsrea i vintras! :)

 2. Jennelie

  Du är så otroligt fin! Magen likaså, du klär verkligen som gravid! :)
  Har en liten fråga som du inte behöver svara på om du inte vill. Ser att du har ett ärr i sidan vid revbenen. Undrat länge vad detta kommer ifrån? Somsagt, du behöver inte svara om du inte vill :)
  Kram på dig fina du!

  JANINA SVARAR: Men tack snälla du! :) <3 Ärret kommer från en operation, det är så att jag föddes med två njurar på vänstra sida och den ena opererades bort (eller de tog inte bort den utan la en "metallclips" på så den "dog" och skrumpnade ihop) när jag var två månader gammal. En väldigt stor operation på en så liten bebis men det var nödvändigt! Annars skulle jag haft en massa njurproblem och infektioner.

 3. Johanna

  Herregud vilken fantastisk klänning!
  Du är så himla snygg Janina!
  och….
  Lycka till på förlossningen! ;)

  JANINA SVARAR: Tack, tack och TACK! :D <3

 4. jeanette

  Herregud så du e vacker! :) klänningen ser ut att vara som gjord för dig! :) o magen e så söt, blir så avis :D

  JANINA SVARAR: Men tack snälla du! :) Vad glad jag blir!

 5. Malin

  vad fin du var i mittbena, riktigt snyggt att ha håret så :)
  Den röda färgen ä cool också men jag såg dig på en äldre bild igår och guuuuuud vad bra du passade i detdär mörka chokladbruna håret du hade ett tag!! hihi :) (inte för att kritisera det röda för som sagt det livar upp :))

  JANINA SVARAR: Tack! :) Brunt har jag haft så många gånger och tröttnat så snabbt varje gång. Det är nog för ”vanligt” för min smak ;)

stats