JANINAS

Jobba extra & playdate

Idag har jag jobbat extra. Det var fjärde dagen i jobb denna vecka och när halva dagen hade gått undrade arbetsledaren ifall jag kan komma imorgon också. Daniel jobbar kväll denna vecka så han är hemma med barnen tills jag slutar. Så sure, visst kan jag tjäna lite extra pengar imorgon igen!  Det blir inte en full dag ändå, förmodligen bara mellan 6 – 11 ifall det inte dyker upp en massa extra. Så det bli bara två dagar ledigt denna vecka men jag fokuserar på nästa vecka när jag jobbar som vanligt (söndag – tisdag), då får jag vara ledig med barnen fyra dagar.

Det känns att jag inte varit hemma lika mycket som vanligt, jag saknar barnen. Ikväll satt jag i soffan med Nicolina i famnen och pussade henne på kinden och förklarade hur mycket jag älskar henne. Att jag älskat henne mest i hela världen från första gången jag såg henne. Det är sällan hon har tid att mysa nuförtiden, hon springer mest runt och fångar flugor eller spindlar, men när hon väl kommer sig för att mysa så gör hon det verkligen helhjärtat. Klockan hade hunnit bli rätt mycket så medans jag smekte henne på kinden bad jag henne lugnt och sansat att följa med mig och borsta tänderna, så att jag skulle få städa upp här innan jag går och lägger mig. Hon tittade på mig, log, och nickade. Och så var det med den saken. Hon skuttade ner från soffan och raka vägen in på toaletten. Inte ett gnäll! Då såg jag verkligen att när det gäller Nicolina, så får man tillbaks vad man ger.

Annat var det med lillskiten. Hon skulle varken borsta tänderna eller tvätta ansiktet, hon skulle inte ha på sig nån pyjamas och hon skulle absolut sova i Nicolinas säng. Hon stod och skrek i sängen när jag kramade om henne och sa godnatt, när jag gick ut ur rummet tystnade hon på fem röda och jag kunde höra när jag stod utanför rummet hur hon med hjälp av fötterna knuffade sängen från väggen (som vanligt) och började dricka mjölken ur nappflaskan.

Båda två var knäpptysta tills Joline började gråta för att hon tappat sin apa på golvet. Det var ca. 10 minuter efter att jag stängt dörren och då sov redan Nicolina. När jag gav Joline apan kramade hon om den och vände sig på sidan och slöt ögonen, så en kort stund efter det slocknade även hon.

De var nog trötta efter dagens playdate med Hanna, Yasmine och Melina. Det var ett tag sen ungarna träffades men de höll igång som vanligt redan från början. Gullungar!


Instagrambilder (janina_nylund) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats