JANINAS

Jobbig natt

Det känns som att jag knappt sovit alls inatt! Först vaknade jag och var kissnödig före klockan 1 som vanligt, sen 3:45 väckte Nicolina mig och hade kissat genom blöjan, jag tänkte hon skulle få sova vidare i min säng för jag orkade verkligen inte börja byta sänglakan och sånt just då. 

Sagt och gjort, hon tog sina hästar och la sig in mot väggen. Hon somnade nästan genast och började sparka mig i baken, sen kom hon riktigt nära flera gånger så jag kunde helt enkelt inte slappna av och somna, jag var så breredd på att få en knytnäve i ansiktet när som helst. Så jag steg upp och böt sänglakan i hennes säng i alla fall, och lyfte henne dit.

När jag äntligen kunde slappna av och somna om, så kände jag mig alldeles pigg. Jag kollade på klockan och då var den redan 5, och till råga på allt hade babyn hicka så det låg jag och störde mig på, vilket jag tror hon själv också gjorde eftersom hon sparkade till riktigt hårt nu som då. 

6:20 var det dags att stiga upp tyckte Nicolina. Jag vet inte hur mycket jag har fått sova inatt, men om man ska gå efter ögonlockens tyngd så är det inte många timmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats