JANINAS

Jobbintervju & positivt tänkande


Vilken tur att vi inte orkade åka tillbaks till Vasa i tisdags, för igår på dagen fick jag ett samtal från ett företag som jag sökt arbete hos (mest på skoj faktiskt) i januari. Mannen jag pratade med lät väldigt positiv och ikväll ska jag på intervju till Jakobstad. Försöker tänka positivt, skulle jag få detta jobb så skulle det inte endast innebära en lön, utan även möjligheten att gå merkonom vuxenutbildningen även om jag inte hittar läroavtal. Har jag ett jobb vid sidan om, så har jag råd att ta praktik. Och det vill jag verkligen! Då blir jag färdig på max 2 år istället för 3 år som det skulle ta om jag gick yrkesutbildningen för ungdomar.

Nicolina åkte iväg med Daniel imorse när han stack till jobbet vid 6:30, han släppte av henne hos min mamma för idag ska ju de åka med båten över till Sverige. Klockan 08 vaknade jag ordentligt utvilad och insåg att Joline inte vaknat en enda gång inatt. Det var så tyst, och jag blev nästan lite orolig. Det är ju så ovanligt att hon sover så bra och så länge! Så jag smög upp och tittade till henne, där låg hon i fotändan och suttade på underläppen. Jag gick och la mig i sängen igen och petade på telefonen tills hon vaknade en halvtimme senare. Även hon utvilad och glad.

Efter frukosten gick vi ut på en härlig långpromenad. Jag känner verkligen hur humöret stigit de senaste veckorna, jag känner mig lycklig. Får jag bara det där jobbet så skulle mitt liv ta en helt ny, oplanerad, positiv, vändning. Nu ser jag fram emot framtiden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Så himla skoj att höra att du mår bra Janina! :) Och jag bara älskar bilden på er två, ungens min. Nöjd kiddo alltså :’)

    JANINA SVARAR: Tack! :) Den bilden gillar jag också :) Pure happiness!

  2. Magnolia

    Är inte livet konstigt med sina vändningar? Hoppas och håller tummarna för att det blir som du önskar! Glad Påsk, Janina!

    JANINA SVARAR: Minsann är det konstigt! Det gäller bara att komma ihåg att allt händer av en orsak :) Glad påsk på dig med!

stats