JANINAS

Julklappstips #1: Wigglekart

Här kommer nu ett SUPERBRA tips och erbjudande på en julklapp som jag tror alla barn skulle uppskatta!

Det är en Wigglekart jag pratar om. Den har inlineshjul vilket gör den totalt ljudlös, det enda man behöver göra är vicka på ratten och sätta upp fötterna så åker den framåt utav sig själv. Det bästa är att det finns gott om utrymme vilket gör att fler än ett barn ryms att sitta, så slipper de bråka om vems tur det är. Jag vet ju själv hur trött man blir i öronen av att höra detdär oääändliga tjatet om vem som hade bilen senast och vem som haft den längst. Vi gav en Bobbycar åt Joline i 2-års present och visst har den varit jättebra, men den har också orsakat grymt mycket gråt och skrik när Nicolina också vill köra.

Wigglekart är ett kul alternativ till en Bobbycar. Den är också unik i det att man vrider på ratten för att ta sig framåt, snarare än att trampa med benen. Wigglekart fungerar som bäst inomhus på ett plant underlag som t.ex. leoleumgolv eller vanligt trägolv, men går även att använda utomhus på plan asfalt. Den klarar av vikter upp till 50 kg (wohoo jag får också!).

Måtten: Längd 80 cm, bredd: 25 cm, höjd: 40 cm.
Wigglekart går att beställas i 8 olika färger: limegrön, lila, blå, rosa, röd, gul, grå och grön. Eftersom man vrider på ratten är det inte en regelrätt trampbil, utan en bil som går framåt av att man vrider på ratten. Lämplig för barn mellan 3-7 år, men även yngre klarar det oftast bra.

————————- 

–       Inga pedaler
–       Inga batterier
–       Ljudlös (skönt för föräldrar)
–       Inga hjulspår i golvet
–       Rund design utan vassa kanter

——————- 

Den känns som en prisvärd och populär julklapp tycker jag. Jag har dessutom ordnat så att ni får en fin rabatt när ni använder er av rabattkoden ”Janina14” . Då får ni den för 495 kr istället för 695 kr som den i vanliga fall kostar + fraktfritt (för de som bor i Sverige, vi från Finland måste tyvärr betala frakten men rabattkoden gäller alla!) på http://wigglekart.se/.

———— 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nkyFp7IegsY[/youtube]
—————– 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats