JANINAS

Just nu

Nu är jag hos Daniel. Vi har kollat film, och nu väntar vi bara på att Nicolina ska vakna. 
Vad vi ska göra ikväll vet vi inte ännu, några förslag har jag men vi får se vad vi hittar på. 

Daniel spelar RockBand på övre våningen, så jag ska väl gå upp nu och göra honom sällskap. Jag bakade en äpple och rabarber paj igår som jag tog med mig hit idag, så en sån bit ska jag väl ta och smaska på också :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ravnidun

    Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

stats