JANINAS

Just nu

Tjenare! Mår ni bra? Jag mår jätte bra :)

Vi har ätit lunch för ca. 1 timme sen – potatismos med ugnskorv, muums! Jag gör alltid egengjord potatismos, det är en självklarhet för mig.

Nu vyssjar Daniel Nicolina till sömns i vagnen på balkongen. När hon har somnat ska vi kolla förra veckans avsnitt av En unge i minuten och mumsa på gårdagens hallonkvarg :) Och på tal om unge, igår kväll och imorse har Daniel fått känna lilla babyn i magen sparka! :) ♥ 

Jag kan knappt fatta att vi snart gått halva tiden.. fastän det har känts som en evighet hittills så fattar jag ännu inte riktigt att jag faktiskt är gravid, precis så var det med Nicolina också. Jag fattade det knappt förrän efter förlossningen, det är en svår sak att begripa, hur medveten man än är om att det växer någon där inne.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag gjorde pulvermos i jobbet idag (första och sista), och fyy vad det var äckligt! Äkta potatismos ska det va!

stats