JANINAS

Kalas för den blivande treåringen

Idag har vi firat Joline som blir hela TRE år imorgon! Vart har tiden tagit vägen? När det gäller Joline så blir jag ständigt förvånad över hur stor hon blivit. Jag kan på något sätt inte begripa att just hon blivit så stor. För mig är hon ännu bara lillasystern, min lilla baby, vår lilla lilla Joline. Nu är hon ju visserligen redan storasyster och det borde ju få mig att förstå att hon inte är nån bebis längre men hon kommer nog alltid vara det för mig ändå.

Men nåja. Barnen vaknade redan 6:30 (7:30 i våra huvuden eftersom vi ändrat om till vintertid) och jag visste ju hur mycket jag hade att göra så jag steg upp med dem, åt min morgongröt och började på. Tårtan hade jag förberett kvällen före så det var bara cupcakes som skulle bakas och så dra ett varv med dammsugarn och golvmoppen.

Eftersom fröken är så förtjust i Angry birds så fick det bli kalasets tema. Klockan 14 anlände släkten och sen vid 16 kom Hanna med familj. När alla gästerna åkt hem märktes det tydligt på flickorna att de hade haft en rolig dag. De var så upp i varv båda två ända till läggdags, sprang runt och jagade ballonger och skrattade. Milou som har blivit väldigt blyg och inte gillar när det är mycket folk och ljud omkring henne var mest lättad när kalaset var över, och låg länge på golvet med Daniel och filosoferade.

Nu sover även hon och jag ska joina henne så småningom. Först ska jag bara plocka undan lite till här så det är städat och fint imorgon bitti när födelsedagsbarnet vaknar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats