JANINAS

Kalasförberedelser

Förutom att min gudmor (med sina tre barn) hälsat på oss idag så har jag förberett inför Nicolinas kalas som vi ska ha imorgon. Som ni ser har jag gjort klart tårtan och cakepopsen (de har även fått en släng av glasyr alldeles nyss), kör med dem i år igen för cakepops är väl ändå något som passar bäst på barnkalas. De ser ju så barnsliga ut samtidigt som de kan göras stilrena och så kan man variera dekorationen hur mycket som helst med strössel. Både Nicolina och Joline är så intresserade av dem just för att de är bollar och kakor på samma gång. Bästa kombinationen tycker mina barn! Jag väntar med att dekorera tårtan så länge det går så den ser fräsch ut när den ska ställas fram.

I år firar vi inte här hemma, istället har vi hyrt ett lekrum och aulan utanför i två timmar. När det kommer 10+ gäster känns det så jobbigt att ha det här hemma i vår lilla lägenhet, gillar inte att behöva dela upp gästerna i två grupper när man ska fika. Stället vi har hyrt har ett riktigt bra lekrum med stor ”klätterborg” och allt möjligt, har varit där och lekt med barnen en gång förut och Nicolina älskade det! Så där ska vi hänga upp ballonger och så finns det bord och stolar så det räcker åt alla. Och förstås gott om utrymme för barnen att springa på.

Det roligaste med detta är att Nicolina tror vi ska ha kalaset här hemma, det är alltså en överraskning. Jisses vad hon kommer bli glad sen när vi kommer dit och gästerna börjar komma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Magnolia

  Vilken suverän idé! Det skulle jag också vilja göra på sonens födelsedag! Vilket ställe hyrde ni? Hur många pers ryms där?

  JANINA SVARAR: Vi hyrde Norrvallas lekrum, då ingår lekrummet, aulan utanför och kaffe, saft och tårta ifall man vill ha det också. Fast då blir priset lite högre :) För bara rummen är det 30 euro i timmen.

 2. anonym

  Hej.
  Kan du hjälpa mig? Var hittar jag billiga och bra mammakläder på nätet? (finland)
  Du verkar ha dethär med shopping påklart! ;)

  Hoppas nicolina hade en fin dag och ett roligt kalas! :)

  JANINA SVARAR: Billiga mammakläder är rätt svårt tycker jag, men jag brukar kolla på H&M, Zalando, New look och Asos :)

 3. Corinne

  Var ska ni ha det och kan du lägga ut pris? Har tänkt på sammas sak själv när sonen blir två. Och enda alternativet jag hittat är touhotalo. Kanske det är just det du menar?

stats