JANINAS

Kalasinspo

Borde egentligen sova nu redan, men jag fastnade på Pinterest som så många kvällar förut. Sitter och funderar på Joline’s födelsedagskalas, jag vill verkligen satsa på det i år. Jag vill börja satsa på alla barnkalas nu framöver. Det är ju faktiskt jättekul att planera och fixa, se hur glada de blir. Nu när de blivit så stora också så är det extra roligt, de uppskattar sånt här mycket mer nu.

I år kommer vi bjuda våra närmaste vänner också, det har vi inte gjort förut. Därför ser jag extra mycket fram emot kalaset. Det är ju mycket roligare att fixa när fler kommer för att fira med oss. Yay!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Åh vad roligt! Älskar pinterest och jag bara läääängtar tills jag får styra upp kalas för den lilla som ligger i min mage!

    Vill också säga att jag älskar din blogg och inspireras väldigt mycket utav dig och ditt liv. Har följt din blogg ända sedan Nicolina var en liten bebis och jag själv var en fjortis, nu sitter jag här och är gravid själv medan du är trebarnsmor. Förundras verkligen över hur häftigt livet är och vad mycket det är som förändras och som inte kan förutspås! Så häftigt! :D Kram!

    http://linneapeson.vimedbarn.se

    JANINA SVARAR: Nämen va kul att du hängt med så länge! :) Barnkalas är bäst. Lycka till med den lilla! :) Kram

stats