JANINAS

Kärlek


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vad glad jag blir av att se bilderna :) fast jag förstått att allt inte varit lätt för er/dig så ser ni så lyckliga ut :) du är en så stark kvinna!

 2. k

  Ibland behöver man vara ifrån varandra för att inse vad man har och vad man är. Ingen kan komma och säga att detdär inte är kärlek! Ni är en fin familj!

 3. Läsare

  Oj vad söta ni är! Det krävdes tydligen inte så mycket för att ni skulle få er nytändning! Ni får nog skippa en lägenhet nu ;)

 4. Läsare

  Ser mysigt ut! Men undrar, är ni ett par nu eller? För skrev du inte att ni är båda singel? Vad säger Nicolina om hela situationen?

  JANINA SVARAR: Vi har aldrig levt som singlar, det var tanken att vi skulle försöka va ifrån varandra ett tag men allt blev så himla bra med en gång när vi testat va ifrån varandra några dagar. Så Nicolina har inte märkt någon skillnad på oss, därför är allt ”som vanligt”.

 5. Sandra, mamma till Novalie och Milton och gravid med nummer tre.

  Alltså jag kan inte förstå varför ni flyttar isär.. Nu ser ju jätte lyckliga ut tillsammans!

 6. Josefin

  Hej Janina! Skulle bli jätte glad om just du skulle fråga någon fråga av mej i min frågestund som jag har på bloggen just nu. Den som fråga flest frågor får en länkning och något fint skrivet om den på min blogg som ett skilt inlägg. :) Kram från Josefin!

stats