JANINAS

Kidsbrandstore firar 1 år

Igår fyllde kidsbrandstore.se 1 år och det firar de genom att bjuda alla kunder på 15% rabatt, på hela sortimentet! Jag får absolut inte köpa mer kläder åt barnen just nu men jag kunde ändå inte låta bli att ta mig en titt. Jag älskar ju barnkläder som ni säkert redan har märkt.

Här nedan ser ni mina favoriter.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia - mamma till Liam

    :D Molo har lagerrensning här i Danmark igen i oktober/november, OM det är så att du får köpa något då (det är 50%-70% rabatt ca) så säg till om jag ska kika efter något! ;}

    JANINA SVARAR: Oooh! Det låter frestande :) Jag hör av mig när det börjar närma sig ;) Tusen TACK!

stats