JANINAS

Klädsaldot

Dethär är alla kläder vi hittills har köpt åt lillan i storlek 50. Trots att det bara är första ca. fyra veckorna som hon kommer ha användning av den storleken så behövs ju betydligt mer plagg än så. Jag menar, fyra bodyn kan man lätt gå igenom på bara en dag om det sker många ”olyckor”!

Från tidigare bebisar har vi inte mycket kvar heller, jag gillar ju att köpa nytt och det mesta från tjejerna har jag faktiskt sålt på loppis. Så varför har jag inte köpt mer kläder åt babyn än såhär, trots att det bara är kring fyra veckor kvar tills beräknat? Jaa det är nog ett bevis på att jag inte fattat än att vi faktiskt ska få en bebis igen så snart. Hur länge jag än mått illa och hur tung magen än börjar bli, så har jag så svårt att förstå att väntan snart är över. Att äntligen få må bra igen och kunna äta som en normal människa är allt jag fokuserat på sen första början, men att jag får en bebis på köpet känns så svårt att greppa på något sätt, trots att jag gjort detta två gånger redan.

Nåja, lite tid har vi ju kvar ännu och huvudsaken att hon har kläder på sig när vi åker hem från BB, så får jag ju shoppa mer åt henne när hon väl är här. För om inte tidigare så DÅ måste jag väl förstå att det faktiskt inte bara är en dröm.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej Janina! Jag väntar mitt första barn, bf i slutet av juni. Brukar kika in här på din blogg ibland då ju småbarnsliv börjar bli aktuellt ;) Tänkte bara tacka fötär detta inlägg, då man som förstagångare inte har en aaaaning om dessa storlekarvo antal. Men om du säger att man med ”otur” förbrukar 4 bodyn på en dag såblir det nog att skaffa lite mer i den storleken iiaf;) de e ju såå kul att köpa dessa miniatyrplagg men jag har försökt hålla mej så att de int ska bli för mycket o man int ens hinner använda allt. Jaja, lycka till med din sista månad :)

    JANINA SVARAR: Visst är det roligt att shoppa de minsta storlekarna! :) Många påstår att det är ”onödigt” att köpa många plagg i storlek 50 men får man en bebis kring/under 3500 g så funkar nog den storleken ungefär en månad :) Joline var 3800 g när hon kom och hon kunde nog ha storlek 50 en månad om jag minns rätt. Nicolina var 3340 g och hon kunde ha storlek 44 de första två veckorna! Så stor skillnad kan det vara på några hundra gram bara :)

stats