JANINAS

Klantiga jag..

.. råkade i misstag radera några kommentarer på inlägget om Joline’s sömnproblem. Jag hann dock läsa alla och skulle godkänna dem när jag istället råkade klicka på ”radera” och då var det för sent. Ser ni att er kommentar inte finns med så får ni gärna skicka en ny! Det var bra tips ni kom med och det finns säkert någon annan än jag som behöver lite tips :)

Annars, TACK för alla tips! Jag tror att det i vårt fall fungerar bäst om vi först testar lite till med vatten i flaskan, jag hade nog tänkt försöka på nytt fler nätter men varje natt är jag så himla trött och tänker ”äh, jag gör det imorgon istället”. Jag vet att det tar några dygn för henne att bli van, det gjorde det ju för Nicolina också även om hon tog det lite bättre än Joline. Sen om hon fortsätter vakna trots att vi slutat med mjölken så testar vi att ta upp henne när hon gråter, ha henne i famnen några minuter för att trösta och visa att vi är där, sen lägger vi ner henne i sin säng igen och säger godnatt. Sover de oroligt så brukar ju det funka, de kan gråta några minuter men fattar nog rätt snabbt och somnar om. Faktiskt så gjorde jag så förra natten när hon hann vakna innan jag själv gått och lagt mig. Jag bar på henne kanske 20 minuter och funderade hur jag skulle göra, sen la jag ner henne i sängen och då grät hon kanske 5 min och sen somnade hon om och vaknade inte förrän 6:30. Det ni!

Men förstås när jag skulle fått sova en hel natt så hade Nicolina mardrömmar och kom och bäddade ner sig bredvid mig under täcket, tog över min kudde och låg och höll om mig hela natten så jag knappt kunde röra på mig. Jag vaknade av knän och armbågar i sidan säkert tio gånger. Hon har aldrig haft behov av att sova i vår säng, men inatt när Daniel sover borta får hon faktiskt sova i vår säng igen. Hon har haft många mardrömmar och gråtit i sömnen den senaste tiden så lite extra närhet på natten ibland gör nog gott. Och innan hon somnade ikväll fnissade hon lite och sa att hon ska hålla om mig inatt igen, för det var så mysigt. Och vem kan nu tycka annat! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Hehe vad söt hon är Nicolina :) (och lilla Joline också förstås!)
    Hoppas ni får bukt med sömnproblemen snart, det gör ni nog. Ha en bra dag :)

stats