JANINAS

Klipp, klipp!

Den senaste tiden har jag varit så sugen på att klippa av mig håret. Jag har haft långt hår (både riktigt långt och halvlångt) sen jag väntade Nicolina, men efter att Joline föddes har kvaliteten på håret varit så usel och det hinner knappt växa några cm innan jag blir tvungen att klippa lite igen för att topparna blivit så slitna. Så nu överväger jag att klippa bort en rejäl del av barret, men frågan är vilken frisyr vill jag ha?

Jag skulle gärna ha det strax ovanför axlarna, men samtidigt ska det passa in med min sidecut. För den vill jag inte låta växa ut ännu. Här nere är några av de många snygga frisyrerna jag hittade när jag sökte inspiration, vilken tror ni jag skulle passa i?  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. k

  1,3 eller 4. Så har du lättare att låta sidecuten växa ut sedan då du tröttnar på den. frisyr 2 och 5 kräver också en hel del arbete varje dag för att se bra ut! Men vet du, jag tror du passar i alla frisyrer! :)

 2. Mikaela

  Alla är ju såååå snygga!!! :D Men tror att du skulle passa bäst med nummer 3. De med de stora luggarna är ju gudomliga men själv skulle jag aldrig orka med det i längden:P

 3. Johanna

  Jag tycker nummer 2 eller 5! En annorlunda och häftig tjej behöver en frisyr som bär upp det (på ett positivt sätt) :)

 4. madde

  Jag har precis klippt av mig håret själv. Hade långt men tyckte mest det var i vägen. Nu när jag var till frissan och klippte strax ovanför axlarna känns håret riktigt friskt och bra kvalite rakt igenom. Det är skönt, men det är fortfarande ovant! Jag har liknande frisyr nr 3 :)

 5. Maria

  Nr 2 tror jag skulle passa din ansiktsform bäst men det är ju du som skall trivas så välj den du ’hinner’ bäst med.

stats