JANINAS

Köpt ny säng, köksbord och stolar


Så jag tog en efterlängtad dusch och pulled myself together. Klart jag inte ska sluta blogga,  ännu. Jag bara skojade lite med er ju! Nej jag var nog helt seriös, fast jag ger nog inte upp riktigt ännu. Så lätt slipper ni mig inte! ;) Nej nu skojade jag lite igen. Klart jag vet att ni inte vill slippa mig. Ni är så trogna och omtänksamma en stor del av er och jag älskar ju er! ♥

När Daniel vaknat gjorde vi något som vi redan borde ha gjort. Vi åkte iväg på jakt efter en ny säng (den vi har nu är ett jävla skämt och ryms dessutom inte i vårt minimala sovrum i radhuset). Barnen sov som två små grisar i baksätet så vi smög in utan dem och fann en säng right away. Dessutom hittade vi köksbord och stolar på samma gång, så nu är det bara en ny soffa som fattas. Pjuh!

2 veckor och fyra dagar kvar så bor vi i vårt alldeles egna splitternya hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina T.

  Hahah, tror jag längtar minst lika mycket som er :D Du får göra ett videoinlägg om hur de nya radhuset ser ut!! :D När de e färdigmöblerat såklart x)

 2. Emelie

  Håller med de som kommenterat i föregående inlägg!
  Härligt att du inte ska lägga ner bloggandet!
  Du är min absoluta favoritblogg!! :) Så det vore ju sååååå tråkigt om du slutade.
  Ser fram emot att få följa er flytt och se hur ni kommer få det i ert nya hem! Lycka till med allt!!

 3. Emma

  Ska ni sälja era gamla möbler? Skulle nämligen behöva en ”ny” soffa ;)

  JANINA SVARAR: Vi kommer sälja soffan när vi köper en ny, fast det gör vi inte förrän om några månader :)

 4. Lena

  Kul att få flytta in i något helt nytt! Vilken snygg säng. Jag tycker att det är kul att du beslutade dig för att fortsätta skriva. Du verkar vara en bra mamma och flickvän så bry dig inte om vad en del skriver….Lycka till i ert nya radhus

 5. madde

  Å va kul med ny säng! Vi köpte en ny för ett halvår sedan ungefär och man märker skillnad på säng och en riktig säng.. :)

 6. Victoria

  Varifrån hitta ni den här sängen å va va de för pris på den? Letar nämligen själv dubbelsäng, å den här ser ju riktit prima ut :)

  JANINA SVARAR: Den finns på Masku! Nedsatt från 1299 euro till 895 :)

stats