JANINAS

Kvällsbestyr & ny passion

Ungarna sover och jag har fått ett ryck och skrubbar vardagsrumsmattan med Vanish och ska slå allt damm ur soffkuddarna och låta de ligga ut på terassen och luftas inatt. Tidigare ikväll har jag dessutom tagit ner de plommonfärgade gardinerna från vardagsrumsfönstren (vi hade förut ljusgråa panelgardiner bakom de plommonfärgade) så nu har vi bara de ljusgråa, ser mycket bättre ut nu när det är sommar! Då ska det va ljust, på vintern är det mer passande med mörkare och varmare färger tycker jag.

Bilderna ovan är från idag. Var ju på gym imorse och tog ut mig riktigt ordentligt! Blev så svettig så armarna bara halkade på mattan när jag skulle göra plankan, haha! Det har aldrig hänt förut. Så det gick ju inte så bra, men jag ska göra några plankor nu innan jag går och lägger mig istället. Sen andra bilden är ett av dagens mellanmål. Jag har slutat äta mysli för jag vill verkligen satsa allt nu.  Jag har aldrig tidigare varit såhär taggad och jag känner verkligen att det spår som jag är på nu, kommer jag kunna följa i fortsättningen också. Att äta mycket men rätt, och se till att varje dag få någon form av antingen styrketräning eller motion.

Det är så jäkla skönt att inte känna sig frestad av att äta godis varje dag och att verkligen ha viljan att förändras! Förut har jag varit rätt nöjd så motivationen har försvunnit efter max en månad, men nu har jag börjat sträva efter att få en ännu snyggare och starkare kropp. Jag vill bli riktigt fit! Jag har redan märkt små framsteg efter snart en vecka utan socker, vetemjöl och efter att ha druckit en massa vatten. Jag ser inte lika svullen ut och min hy är mycket lenare och ser piggare ut. Vid slutet av detta år SKA jag vara i bättre form än jag varit hittills i mitt liv. Jag SKA ha min drömkropp då. Sådeså.

Nu ska jag återgå till mattan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Roligt att du hittat en bra motivation till träning. Jag längtar till sommarlovet nu så jag ska ha lite tid att träna. Träning och tenta plugg går inte alltid ihop.
  Tänk på när du dricker massor med vatten att det är viktigt att du tillför salt också. Vi behöver en jämn nivå av salt och vatten i vår kropp. (läser till sjuksköterska och man blir lite uppmärksam då. )

  Lycka till med träningen! :)

  JANINA SVARAR: Ja jag är glad att jag bara jobbar 3 dagar i veckan så jag får mycket tid och energi till träningen :) Salt får jag nog tillräckligt av! Äter 5-6 mål om dagen så det borde inte vara nån panik där :)

 2. martina thors

  Hejja hejja, hejjar på de varje da, hoppas få se många inspiraionsbilder!! :)

  JANINA SVARAR: Nämen tack! Va kul :D ska försök ge myki inspiration :)

stats