JANINAS

Läkarbesök & våffelfrukost

weheartit.com

Alarmet på min telefon ringde 7:10 imorse. Jag hade tid till läkaren 8:15 för att diskutera hur jag mår nu tre veckor efter att jag börjat äta medicin. Eftersom jag mår mycket bättre och knappt har någon ångest alls så kan jag fortsätta att bara ta en halv tablett om dagen samtidigt som jag går i terapi, men ifall jag känner att jag börjar må sämre igen så ska jag öka till en hel tablett.

Det känns förstås väldigt bra att jag fått mer energi, så skönt att slippa det dåliga samvetet som jag får när jag inte orkar vara den mamma jag vill vara. För helt ärligt, det ÄR svårt att ta hand om två barn när man knappt orkar ta hand om sig själv! Och det har inget med åldern att göra. Alla kan bli deprimerade.

Efter läkarbesöket fyllde jag fem rör med blod, kissade i en mugg och gick hem. Proverna är till för att se så depressionen inte beror på att jag har brist på något eller att något värde är för högt eller för lågt.

Innan jag for iväg imorse så sa jag på skoj åt Daniel att han fick fixa våffelfrukost tills jag kom hem. Att receptet finns i min receptbok. På vägen hem gick jag och fantiserade om gröt och smörgåsar, jag var så himla hungrig! Fatta vilken lycka när jag kom hem och kände doften av våfflor. På bordet fanns tända ljus och på köksbänken en bunke med klumpig våffelsmet. SÖTASTE på länge! Första gången Daniel lagar ”mat” åt mig. Och som jag åt sen! Tack älskling ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janica

    Va kul att hör att du böri hitt mera ork, och att läkaren faktiskt undersöker dig ordentligt! I många fall kan för låga sköldkörtel värden vara en orsak till depression, så he e ju bra att di kollar upp allt som kan påverk saken. Skönt att hör att du har så bra stöd av Daniel, och att du får tid att fokuser på dig själv i all vardags virrvarr :)

    JANINA SVARAR: Joo! Jag äter redan Thyroxin p.g.a. nedsatt funktion i sköldkörteln, så det borde nog vara OK. Men bra att få reda på ifall allt annat står rätt till också!

stats