JANINAS

Laktosfritt proteinpulver

Jag har varit laktosintolerant sen jag gick i sjuan tror jag? Jag är inte superallergisk utan kan nog äta en viss mängd innan jag märker symptom, men just proteinpulver har jag haft väldigt svårt med. Jag känner mig uppblåst, illamående, tappar aptiten och känner mig allmänt dålig.

Nu har jag dock upptäckt ett proteinpulver som jag börjat älska av många orsaker. En av orsakerna är att det är laktosfritt! Pulvret ni ser här nedan är helt laktosfritt, sen finns det även de som är låglaktos och det funkar lika bra för mig. Till och med Daniel som inte får problem av laktos vanligtvis men som brukar få samma symptom som jag efter en proteinshake känner STOR skillnad! Han bad mig skriva det här också eftersom han är så nöjd.


Smaken mjölkchoklad var riktigt god men fortfarande är min favorit hallon & vitchoklad. Det är även Daniels favorit.

Förutom att de är laktosfria/låglaktos så är produkterna även sojafria och glutenfria. Jag har minsann hittat mig ett nytt favoritmärke!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin Ehrnlund

    Hej!

    Såg din blogg och tänkte tipsa dig om vår nya bok Bakut- bortom vete, mjölk och vanligt socker. Den kanske kunde intressera dig och dina följare. Recepten i boken är helt fria från gluten, komjölk och vitt socker. Rena råvaror- inga mjölmixer. Kolla in oss på facebook och bakut.se!

    Hälsningar
    Kerstin Ehrnlund och Susanne Jansson

stats