JANINAS

Lediga

Vi blev klara med Nicolinas rum igår kväll, nu är det bara att spackla och måla :) Vi rev bort tapetskarven i köket också när vi ändå höll på så där behövs det bara spacklas och målas så har vi fixat det på samma gång.

När vi kom hem började vi kolla på Fast 5, och fastän jag var så ivrig att få se den filmen så somnade jag ca. 30 minuter in i filmen. Klockan var inte ens 23 men jag var SÅ trött! När jag vaknade 20 minuter senare så la vi av filmen och gick och la oss. Vi ska kolla det jag missade och resten idag när Nicolina sover middag har vi tänkt :)

Idag vaknade jag klockan 7, helt av mig själv, precis som vanligt. Jag KAN INTE ta sovmorgon, fastän Nicolina är borta. Så jag steg upp och åt frukost.

Nu ska vi snart hämta hem skitungen, ska bli spännande att se hur det har gått :) De har inte ringt om något i alla fall så jag antar att allt har gått bra!


Josefin och en några dagar gammal Nicolina ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag hänger inte riktigt med. Ska ni flytta igen? När? Var? Varför? Känner mig lite efter, men jag skulle bli glad om du kunde berätta lite mer om flytten :) Tack för en superbra blogg!

stats