JANINAS

Libero ART-edition

I samarbetet med Libero drar jag nu igång en ny tävling! Denna gång är det deras nya kollektion som står i fokus, en kollektion som är designad av barnen själva. Hur coolt är inte det!? Här i filmen kan ni se barnen in action:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmRIHdZvAGA[/youtube]

Det är TVÅ kit som lottas ut, och ett kit innehåller följande:

– Målarförkläde- one size
– Massor av härliga babyvårdsprodukter (bubbelbad, wash mousse, hand & face wipes, baby wash, wipes med praktisk sugpropp) 
– Blöjpaket med art edition tema i stl 5 
– Produktcheckar
– Kritor

Alla produkter är svanenmärkta och parfymfria. Så nu är det bara att kommentera att ni är med, så väljer jag två vinnare nästa veckas onsdag! (Kom ihåg att fylla i namn och e-post)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marina K

  Jag vill va me! Skulle passa utmärkt åt lillungen vår som nu ska gå upp en blöjstorlek till just femman! =)

 2. Sandra - Tre barn på tre år ♥

  Självklart är jag med och TÄVLAR! Blöjor är nämligen något som går åt här hemma då vi har tre blöjbarn, och minsta tjejen i syskonskaran ska alldeles snart börja med nr 5, så detta passar perfekt! Kritorna och förklädet får gå till de större barnen som är 3 och 1½, det kommer dom älska! :D Rita och måla är det bästa dom vet!

 3. anna-maria

  Men det vill vi ju vinna! 5ans blöjor är ju precis det vi använder och resten skulle vi också få bra nytta av! hoppas hoppas!

 4. Mikaela

  Åååå, jag är med!
  Så underbart fina blöjor!
  Det skulle vara superroligt att låta min dotter 10 mån få måla lite hon också ;)

 5. Liselotte

  Måste juh vara med och tävla, sonen ska just börja med storlek 5 och just dessa liberoblöjor inspirerade mig att låta sonen skapa egna konstverk och oj så kul han hade och snygga blev dom! :)

 6. Martina

  ÅHH detta vill jag verkligen vara med och tävla om, Har två små hemma som jag nästan bara använder liberos produkter till.

 7. Katarina

  Jag är med och tävlar! Andra barnet på kommande så det behövs nog blöjor! Kommer att ha en 1år 7månader och nyfödd hemma i vinter! =)

 8. Nadia

  Jag vill vara med & tävla! :)
  Är ensamstående och har inte råd att köpa libero till min tös, därför hade det varit kul att vinna

 9. Marianne

  Jag är gärna med och tävlar! Skulle passa bra nu när vi snart tänkt byta till storlek 5 på blöjorna här hemma :) Håller tummarna!

 10. Lina

  Klockren tävling då sonen har blöjor i just storlek 5 nu :D Så jag är med!! Jättefin blogg för övrigt. Lite kul att du bor i Finland också. Har nämligen 90% av släkten där :) Känner mig lite hemma i Finland :D

 11. Maria

  Jag vill gärna vara med och tävla! Har en 2-åring som använder nummer 6 och en 6 mån gammal som använder nummer 4. :)

stats