JANINAS

Life doesn’t get easier

Det är en utmattad mamma som bloggar ikväll. Det tog verkligen på krafterna att jobba idag, trots att jag började först klockan 12. Det har varit ovanligt mycket program de senaste dagarna och det kommer fortsätta i samma stil resten av veckan. Det är bara onsdag och torsdag som jag inte har några speciella planer för ännu, och så får det gärna förbli. Jag är inte van vid att ha såhär mycket pågång så jag blir riktigt trött i huvudet! Jag har hela dagen gått och trott att det är onsdag imorgon, för i mitt huvud är det tisdag idag eftersom jag jobbade igår. Det är nog första gången ever som jag har känt mig lättad när jag insett att det bara är måndag ännu.

Det har gått riktigt bra att jobba idag också. Det är så mycket enklare att jobba när man inte är gravid, mår illa och har åderbråck. När man fått smaka på hur det är att ha det sämre så uppskattar man saker och ting mycket mer efteråt när allt är normalt igen. Bara liksom att kunna fortsätta jobba en timme till efter att jag känner att jag börjar bli hungrig, är guldvärt. Att inte behöva springa iväg och äta en smörgås för att inte bli svimfärdig och spyfärdig, att kunna slutföra det jag håller på med ordentligt och inte stressa gör så mycket mer än man tror.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa under täcket bredvid Milou. Imorgon får jag vara med henne hela dagen igen 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats