JANINAS

Life is a waterfall, we drink from the river then we turn around and put up our walls

Alltså fan, den här jävla bloggtorkan ger aldrig med sig. Den har varat så länge och det är ytterst sällan nuförtiden som jag har något att skriva om. Jag vill så gärna för jag älskar att blogga, men det ekar tomt i huvudet. Jag har inget att komma med längre. Livet känns inte så värst spännande för tillfället, och det som skulle göra det mer spännande skulle jag aldrig dela med mig av här.

Sen tänker jag på hur det skulle vara om jag helt la ner bloggen, slippa stressen. För efter allt denna blogg fått vara med om så är det allt eller inget som gäller för mig. Kan jag inte get it together så kan jag lika gärna lägga ner.

Jag ska börja med att duscha. Så får vi se sen vad som händer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Har följt dig och din familj här på bloggen ändå sedan Nicolina var en liten bebis och du är verkligen min favoritblogg, den första bloggen jag kollar när jag börjar kolla bloggar jag följer! Skulle vara så tråkigt om du la ner! Kram!

 2. Emilia

  Åh vad tråkigt om du skulle sluta blogga!
  Samtidigt förstår jag om du skulle göra det,bara leva med familjen och prioritera annat lixom. Eftersom du har bloggat så länge…
  Jag hoppas du kommer på hur du känner och vill göra. :)
  det har iallafall vart superkul att följa er vardag och era fina flickors utveckling. :)

 3. Anonym

  om du skulle lägga ner bloggen så skulle jag bli ledsen eftersom jag följt den i nästan 2 år, så nu känns det nästan som om jag känner dig och din familj. Kram <3

 4. Angelica

  Hej! Jag älskar att läsa din blogg, det är kul och se hur barnen växer och sånt… roligt att följa med i ditt liv! Jag är själv 20 år, ha dock ingen pojkvän ännu och inga barn.. Men det är sjukt roligt :)
  Det hade känts väldigt trist om du lägger ner…. men det är du som väljer! Jag gillar den starkt iaf :)

  Kram!! :)

 5. Johanna

  Nej snälla sluta inte blogga! Jag älskar att gå in på din blogg varje dag och läsa vad ni har för er! Och se barnens utveckling!
  Om jag kommer på något du kan skriva om så säger jag till!

 6. Linnéa

  Jag älskar din blogg Janina! Skulle vara tråkigt om du slutade, men kan tänka mig att det är stressigt ibland. För min del behöver du inte känna någon press med att skriva en lång roman varje dag här på bloggen. Bara någon liten rad om hur eran dag har varit kan faktiskt vara lika givande och härligt. Nu när man följt dig/er en längre tid så känns det nästan som man känner er, någon man är bekant med på något sätt.. :) Vet inte riktigt om du förstår hur jag menar, men det skulle i alla fall vara oerhört trist att inte ”höra” av er längre. Som sagt så är det här helt klart den bästa bloggen och jag hoppas verkligen att jag kommer få fortsätta följa er. Kram :)

 7. Lina T.

  No!! Du förstör mitt liv om du lägger ner denna blogg!! :o

  Du kan sitta och skriva ett brev till dina döttrar! :D Denna blogg kommer dina döttrar läsa en dag när de blir äldre! Och tänk va kul de hade varit?!? Sitta och läsa allt man inte minns att man gjort!! :P Hade varit riktigt kul för de! :)

  Jag tycker du ska fortsätta blogga :) Även om du skriver ett inlägg/dag så är de bättre än inget! :)

  Du har en jättefin blogg och jättesöta bebisar och jag tycker de e jättekul och läsa om hur ert liv ser ut! Det gör säkert många fler också! :P Lägg inte ner bloggen <3

 8. Anonym

  Som folk sagt tidigare: Ingen skilland vad du bloggar om, alla inlägg är roliga och intressanta bara man gillar din blogg, och det gör man ju såklart;) Skriv om det vardagliga, det kan kännas vardagligt för dig, men inte för oss :)

 9. josefine

  Du väljer hur du själv gör… Men du skulle ta bort en av mina dagliga rutiner sen måååånga år tillbaka. :/ Men det kanske är sånt som stressar dig också? Att veta att folk sitter och väntar på inläggen. Kanske börja med en paus då du säger till dig själv att du INTE FÅR blogga på en tid. Så ser du ju om saknar bloggen eller inte? :)

stats